G.E.O.S. Botosani pe podium la Iasi

Ciclist botosanean pe podiumul la „Tur de Iasi”

În data de 9 octombrie 2010, a avut loc în zona pădurii Bârnova – Dobrovăt de lângă Iasi, o importantă competitie de ciclism montan de tip maraton, ”Tur de Iasi” (editia a IV-a), o combinatie de drumuri de pământ, drumuri locale si poteci prin pădure în lungime totală de 37 km.

Anul acesta competitia a fost deosebit de dificilă si datorită vremii. A fost foarte frig, ceată, ploaie si noroi din belsug. Noroiul a reprezentat ”testul de îndemânare” la acest concurs, vestitul ”glod de Iasi” a ridicat mult dificultatea traseului. Aceste conditii nu au împiedicat 56 de concurenti din întreaga tară să fie prezenti.

Asociatia GEOS din Bototani s-a prezentat la start cu o echipă compusă din 6 sportivi amatori, la toate categoriile de vârstă, care au finalizat integral traseul. Ciclistul botosănean Valeriu Virgil Catargiu, a parcurs traseul în 2 ore si 16 minute si a urcat pe podium pe pozitia a III-a.

Cu toate că membrii asociatiei GEOS se compune din amatori entuziasti, anul acesta reprezentantii asociatiei au participat la un număr de 9 competitii de ciclism montan de tip cross-country si maraton de nivel national si international si la un campionat national de escaladă pe stanca.

Link clasament organizatori: http://turistor.blogspot.com/2010/10/clasamente-tur-de-iasi-editia-iv.html

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s