Despre noi

G.E.O.S. sau Grupul de Explorari si Operatiuni Speciale, este o organizatie non guvernamentala, infiintata in anul 2010,cu sediul in Botosani, ce-si propune sa promoveze atat turismul, cat si activitatile in aer liber, indiferent de anotimp!

Suntem interesati sa practicam si sa promovam activitati in aer liber si nu numai, activitati care se adreseaza publicului larg, indiferent de varsta sau sex.

In scopul acesta, vom depune eforturi atat pentru a organiza evenimente in Botosani dar si in tara, precum si de a paricipa la diversele evenimente organizate de alte entitati.

Acest  blog are scopul, de a creea o punte de legatura intre persoanele dornice de a-si petrece timpul liber intr-un mod placut, dar si de a informa publicul larg asupra activitatilor la care am luat parte.

O alta metoda de a va informa cu privire la aceste lucruri, este sa sunati la numarul de telefon 0745.681.432,

sau puteti veni in fiecare marti la ora 19:00 la Casa Tineretului (etajul 1) din Botosani!

G.E.O.S.

Reclame
Comentarii
 1. Raluca spune:

  Pentru Vali Catargiu,

  Asociatia B-Right Media impreuna cu Centrul Europe Direct organizeaza la sfarsitul lunii ianuarie Seara Voluntarilor Botosaneni, la care va invitam sa participati. Fiecare ONG isi poate nominaliza 5 voluntari care vor primi diplome pe scena. Nu avem fonduri pentru premii.

  Totul se va intampla in cadrul unui spectacol care va avea loc la Teatrul M. Eminescu (inca nu am data confirmata dar va fi undeva intre 24 si 31 ianuarie). Vor mai fi pe scena Asociatia Vis de Artist si Clubul de Dans Sportiv Unik Dance.

  Daca te intereseaza te rog da-mi un email la asociatiabrm@gmail.com. Nu cred ca am nr tau de telefon, dar stiu ca tu il ai pe al meu de la Targul ONG.

  Astept raspuns,
  Raluca

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s