Activitati pe 2012

Posted: 26 martie 2012 in proiecte de viitor
Etichete:,

1.    În 2012 vom încerca sa punem în aplicare un proiect din 2011, acela de a face turul judetului Botoşani, adică un parcurs de 370 km în teren variat pe parcursul a 2 sau 3 zile.

2. Am început deja antrenamentele cu bicicleta pentru sezonul 2012. În principiu rămâne ca loc de plecare intersecţia de la benzinăria Rompetrol sâmbăta şi duminica cu plecare la ora 12 sau 13. Traseele de antrenament rămân şi anul acesta: 1. Botoşani – Stăuceni – Roşiori – Roma şi retur (aprox. 42 km); 2. circuit Botoşani – Orăşeni – Vorona – Corni – Baisa – Botoşani (aprox. 48 km); 3. Botoşani – Stăuceni – Victoria – Dealul Mare – Truşesti – Albeşti – Todireni – Suliţa – Victoria – Botoşani (aprox. 100 km). Toate aceste trasee evită drumurile cu trafic intens. Traseul spre Vorona are aspect montan (diferenă de nivel mai mare) celelalte sunt trasee „de fugă”.

3. Un alt proiect pe care sigur îl facem primăvara asta este să petrecem un weekend la Cernăuţi. Vom merge cu bicicletele din Botoşani foarte devreme urmând să revenim a doua zi. Neaparat trebuie să aveţi paşaport.

4. În data de 4 sau 5 aprilie avem o acţiune împreună cu Şcoala nr. 7 din municipiu. Vom parcurge cu ei traseul clasic, pe asfalt spre Ipoteşti şi „Lacul cu Nuferi”.

5. Avem în plan mai multe drumeţii mai ales în Rodna, Ceahlău şi Rarău.

6. Un proiect mai amplu dar care se va realiza doar cu sprijinul autorităţilor este cel de realizare a unei harti cu trasee de drumeţie şi bicicletă prin pădurile din zona Ipoteşti, Agafton, Vorona. Noi cunoastem foarte bine aceste zone şi considerăm că suntem cei mai în măsură să facem acestă hartă. Nouă nu ne place să scriem proiecte… Dacă alţii sunt buni la scris atunci pot fi partenerii nostri.

7. Participăm la competiţii de ciclism prin ţară şi sperăm că şi în acest an să ne „umplem” de premii şi medalii.

Vor mai fi şi alte lucruri de facut dar toate la timpul lor. Acţiunile mai importante vor fi anunţate pe acest site.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s