IARNA 2011

Posted: 13 Ianuarie 2011 in drumetie, proiecte de viitor, ski
Etichete:, , ,

Vatra Dornei - Pârtia Parc 2

La ultima sedință de club de marți seara am căzut de acord cu ce ne propunem iarna asta. Am facut și o estimare de preț ca să vedem cam ce buget să alocăm.

1.    04 – 06 Feb. – Carnavalul Zăpezii de la Pârîul Rece (lângă Predeal), organizat de clubul Mont-Delt-Mar din București. Mai multe relații găsiți aici: www.mont-del-mar.ro . Transportul și cazarea două nopți, aprox. 160 lei

2.    Iar schi… Eu am fost deja de 3 ori, dar sunt care nu au reușit să iasă din casă. Cel mai aproape e la Gura Humorului. Aici se merge o singură zi, cu plecare dimineața și retur seara. Transportul costă 20 lei. Data nu e fixată pentru că trebuie să ningă din nou.

3.    Vizită de ”lucru” la Iași la ”Sala de Cățărare”. Transportul costa aprox 40 lei iar taxa de intrare e de 15 lei/pers.  Aici se poate merge și in timpul săptămânii pentru că sala e deschisă zilnic de la ora 16 la ora 22. Asteptam adepți!

4.    Propunem iarna asta o drumeție de 2 zile, undeva frumos, la o cabană de altitudine din Carpați. Varianta mai accesibilă la preț e pentru Muntele Ceahlău la cabana Dochia (aprox 90 lei, transport și cazare in camere mari, cu multe paturi), sau varianta ”exotică” în munții Făgăraș, la cabana Bărcaciu, la Nea Petrea. (150 lei, cu aproximație, include drumul și cazare la priciuri)

Așteptăm să vă alăturați la aceste acțiuni, având în vedere costurile rezonabile și mai ales că nu prea sunt alternative similare în acest colț de țară.

Mai mereu prin preajmă…   Vali Catargiu – G.E.O.S.  (tel. 0745681432)

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s