GEOS Botosani pe podium la Iasi

Posted: 12 Octombrie 2010 in Ciclism

Ciclist botosanean pe podiumul la „Tur de Iasi”

În data de 9 octombrie 2010, a avut loc în zona pădurii Bârnova – Dobrovăt de lângă Iasi, o importantă competitie de ciclism montan de tip maraton, ”Tur de Iasi” (editia a IV-a), o combinatie de drumuri de pământ, drumuri locale si poteci prin pădure în lungime totală de 37 km.

Anul acesta competitia a fost deosebit de dificilă si datorită vremii. A fost foarte frig, ceată, ploaie si noroi din belsug. Noroiul a reprezentat ”testul de îndemânare” la acest concurs, vestitul ”glod de Iasi” a ridicat mult dificultatea traseului. Aceste conditii nu au împiedicat 56 de concurenti din întreaga tară să fie prezenti.

Asociatia GEOS din Bototani s-a prezentat la start cu o echipă compusă din 6 sportivi amatori, la toate categoriile de vârstă, care au finalizat integral traseul. Ciclistul botosănean Valeriu Virgil Catargiu, a parcurs traseul în 2 ore si 16 minute si a urcat pe podium pe pozitia a III-a.

Cu toate că membrii asociatiei GEOS se compune din amatori entuziasti, anul acesta reprezentantii asociatiei au participat la un număr de 9 competitii de ciclism montan de tip cross-country si maraton de nivel national si international si la un campionat national de escaladă pe stanca.

Link clasament organizatori: http://turistor.blogspot.com/2010/10/clasamente-tur-de-iasi-editia-iv.html

Anunțuri
Comentarii
 1. Bod@nXC spune:

  ,,Tur de Iasi,, un concurs considerat de mine floare la ureche.Dupa ce am participat ,am vazut cum e in realitate (nu contest idee de mai sus) dar in shimb neatentia , dorinta nebuna de a castiga si poate lipsa de experieta , si-au pus amprenta pe mine:)).Dupa ce am trecut de finish nu-mi mai pasa ca afara erau 4 grade si ca aveam 2 kg de noroi pe mine (nu mai zic de bicicleta).Eram suparat si nervos ,dar mi-a trecut gandinduma ca sunt la primul concurs si ca mai am multe altele in fata.Stiu ce pot si stiu ca cei ce au luat locurile 1,2 si 3 se bucura cat mai pot:))In principiu mi-a placut cum a fost ;traseul a fost foarte fain si ma bucur ca a plouat deoarece a fost mai palpitant.Dar in final , cel mai important este sa te simti bine alaturi de prieteni (Vali , Dan , Dragos , Adi si Mihai) pentru ca ei sunt aceia care iti dau puterea sa mergi mai departe > ,,Mai sunt multi in fata? Da , mai sunt! Hai dute!,,

 2. geosgrup spune:

  bine ca n-ai patit ceva…din ce am auzit ai avut o gramada de peripetii pe acolo
  potential ai destul..acuma sa vedem si daca o sa te tii de treaba

 3. […] GEOS Botosani pe podium la Iasi […]

 4. Ciocan Vlad spune:

  Cand faceti a doua editie de MTB, Nordul Moldovei??

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s