Planul de acțiune GEOS

Posted: 1 Aprilie 2010 in Fără categorie

Luna aprilie 2010:

saptamana 1: In vacanța de Paște fiecare e liber să faca ce dorește. Pentru cine vrea, în prima  zi de Paște se va organiza la Humor, în Obcina Voroneț , o tură de ciclism montan. De precizat că tura e de dificultate mare, iar printre cei care participă sunt membrii Salvamont Rarău și Humor.

saptămâna 2:  Drumetie la ”Lacul cu Nuferi” – Ipotești. E o tură fără pretenții de nici un fel. Sunt aproximativ 10 km prin satele Manolești, Stâncești și Cătămărăști Vale. E binevenit oricine e dornic de mișcare.  Va fi o tură în care încercăm să ne cunoaștem, să vedem câți sunt receptivi la aceste acțiuni.

săptămâna 3: Vom începe să prezentăm cursuri practice cu noțiuni de bază în turismul montan.  Acestea vor avea loc în fiecare seară de marți începând cu ora 19, la Casa Tineretului, etaj 1.

saptămâna 4: Vom demara acțiunea ”Înconjurul județului Botoșani pe bicicletă”. Pe parcursul a 3 zile se va  merge pe granițele județului,  în medie cam 100 km pe zi. Locurile de campare și traseul exact vor fi clarificate pe parcurs, dând curs și ideilor voastre.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s